Autorizace trvalého příkazu k úhradě v cizí měně

Účel obrazovky

Tato obrazovka slouží pro kontrolu správnosti údajů příkazu zadaného prostřednictvím obrazovky Trvalý příkaz k úhradě v cizí měně a pro podepsání a odeslání příkazu do banky ke zpracování.

Popisy některých pojmů (např. Hlavička, Oznámení, variabilní a jiné symboly apod.) najdete ve slovníčku pojmů, nebo ve FAQ.

Popis obrazovky

Prvek Popis
Číslo účtu Číslo obsluhovaného účtu. Z tohoto účtu bude trvalý příkaz prováděn.
Částka Převáděná částka a měna.
Datum první platby Datum, kdy má být zahájeno provádění trvalého příkazu.
Datum ukončení Datum ukončení platnosti trvalého příkazu.
Frekvence plateb Frekvence plateb prováděných na základě trvalého příkazu.
Popis trvalého příkazu Popis platby se zobrazí na výpisu plátce a na výpisu příjemce, pokud má účet v KB. Do jiné banky se popis nepřenáší.
tlačítko Podepsat a odeslat ke zpracování Jeho stisknutím se příkaz elektronicky podepíše a odešle ke zpracování. Požadavek na založení trvalého příkazu se zobrazí v obrazovce Historie změn trvalých příkazů, nastavený trvalý příkaz se zobrazí v obrazovce Přehled aktivních trvalých příkazů. Je-li překročen celkový denní limit uživatele nebo subjektu nebo trvalý příkaz vstoupí do vícenásobné/víceúrovňové autorizace, je uložen do seznamu Trvalé příkazy k autorizaci. Platba z trvalého příkazu, která je odmítnuta, je zobrazena v obrazovce Neprovedené úhrady, inkasa a trvalé příkazy (od následujícího Obchodního dne po nočním zpracování platby).
tlačítko Zrušit a zadat nový Po zvolení tlačítka se zobrazí obrazovka Trvalý příkaz k úhradě v cizí měně s doplněnými výchozími údaji. Údaje zadané uživatelem jsou smazány.
tlačítko Upravit Po zvolení tlačítka dojde k návratu na předchozí obrazovku Trvalý příkaz k úhradě v cizí měně.

MojeBanka Business